ADAM BEYER U NOVOM SADU!

Datum: 25 March 2013 by Party Clips

Legendarni techno DJ Adam Beyer stiže u Novi Sad! Nakon skoro godinu dana, u subotu 6. aprila u SKC Fabrika održaće se velika žurka sa svetskom DJ zvezdom. Veče će dodatno začiniti i sjajna imena sa domaće scene, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Klaus, Dee Face.

Adam Beyer je sinonim za sve uzbudljivo što se dogodilo u techno muzici. Od profilisanja na švedskoj techno sceni, vrlo brzo je osvojio kultne klubove, festivale i publiku širom planete. Na početku karijere osnovao je „Drumcode“, danas jedan od najuticajnijih svetskih lejblova. Jedinstvena harmonija, suptilniji ritmovi i visoki standardi u produkciji naterali su celu scenu da prati inovacije ovog švedskog vizionara.

Beyer u Novi Sad dolazi nakon pet godina, kada je nastupao na Exit festivalu. Dve decenije neverovatne karijere, poštovanje koje ima na celoj muzičkoj sceni i raskošna produkcija obećavaju publici žurku kakva se dugo čekala.

adam beyer

Žurku organizuje Happynovisad organizacija, a uz čuvenog Beyera nastupaju i Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Dee Face i i finalisti Burn Residency DJ takmičenja, koji najavljuju uzbudljivu noć i ples do jutra.

Ulaznice će biti u pretprodaji od petka 22. marta, po ceni od 490 dinara, online na Gigstix.com i na svim Gigstix prodajnim mestima. Cena ulaznica na ulazu na žurku iznosiće 890 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, na ulazu u klub očekuje vas i Burn poklon piće.

Lineup:

Adam Beyer / Švedska
Dejan Milićević / Srbija
Marko Milosavljević / Srbija
Vladimir Aćić / Srbija
Dee Face / Srbija
Klaus / Srbija
Finalisti Burn Residency DJ takmičenja

ADAM BEYER KONAČNO DOLAZI U KLUB TUBE Jedan od najboljih svetskih techno DJ-eva, legendarni Adam Beyer, dolazi 5. aprila u beogradski ...
Adam Beyer – Live @ La Huaka Asia – Peru – 31-10-09 Adam Beyer - Live @ La Huaka Asia - Peru - 31-10-09 Download 1...
Adam Beyer – Drumcode 030 (25-02-2011) // ...
OMAŽ „BASSMENTU“, DOLAZE TERRY FRANCIS I ADAM BEYER U klubu „The Tube“ ovog vikenda održaće se dve „Bassment weekend“ žurke na kojima će...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree