CEE LO GREEN NA EXITU!

Datum: 04 April 2013 by Party Clips

Dame i gospodo, jedan od najatraktivnijih vokala na sceni, dobitnik 5 Gremija i brojnih drugih najprestižnijih svetskih muzičkih nagrada, gospodin Cee Lo Green dolazi na EXIT! Biće to njegov premijerni nastup u Srbiji i regionu.

Cee Lo Green je postao planetarna zvezda kao polovina dueta Gnarls Barkley, potpisuje hitove kao što su Crazy“, „Forget you/F… you“, „Bright Lights Bigger City“ i mnoge druge., a osvojio je dve Gremi nagrade za pesmu „Crazy“ i album „St. Elsewhere“. Još veći uspeh ostvario je kao solo umetnik sa izdanjem „The Lady Killer“ i pesmama „Forget you/F..ck you“, „Bright Lights Bigger City“ i „Fool for you“ koje su mu donele još tri Gremija, kao i prestižne Brit i Billboard nagrade. Na impresivnom spisku imena s kojima je sarađivao su Madonna, Santana, Christina Aguilera, Rod Stewart, Bruno Mars, Black Eyed Peas i Chase & Status što pokazuje žanrovsku raznovrsnost kojom vlada veoma mali broj autora.

Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite, i nećete zažaliti“ – poručuje Green.

Njegove pesme deo su mnogih holivudskih hitova, a posebnu pažnju medija privukao je kontroverznim izvođenjem kombinovanih reči pomenutog hita „Forget you/ F..ck you“ ispred Baraka Obame, predsednika SAD. Poznat je i po zajedničkom nastupu sa Madonom u poluvremenu Superbowla 2012, najgledanijeg sportskog događaja na planeti, dok ga mlađa publika zna po ulozi Mareja iz crtanog filma „Hotel Transilvanija“.

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremen muzike svakako je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip hop, i to ležernog, južnjačkog porekla. Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu. „Tokom nastupa volim da iskažem emocije koje osećam, drago mi je što imam hrabrosti za to.“ – priznaje Green.

Promotivni video klip koji najavljuje nastup Cee Lo Greena na EXITu možete da pogledate na zvaničnom Youtube kanalu festivala: https://www.youtube.com/watch?
feature=player_embedded&v=hgBlXAPvz8w

Pored Cee Lo Green-a, zvezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, DJ Fresh live, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, SKisM, Friction & Linguistics, Âme b2b Dixon, Scuba live, Inspector Dubplate, Matador live, Subb An & Adam Shelton, Apollonia, Brookes Brothers, Ana Popović Band, Prong, Delilah, The Prototypes, Dub Phizix & Strategy, Deniz Kurtel, Kate Boy live a mnoge druge najave tek slede!

Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, i mogu se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi.

Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji
nisu iz Novog Sada treba da pišu na tix@gigstix.com.

CEE LO GREEN U ZARAZNOM HITU ‘FUCK YOU’ (VIDEO) Da li Vam je neko nekada slomio srce? E pa to se desilo Cee Lo Greenu i odlučio je da podeli svoja...
Tuborg Summer party Tuborg Tim u subotu 18. jula organizuje Summer promo žurku na Adi Ciganliji. Tuborg Green jedan...
JOŠ SAMO JEDAN DAN ZA GLASANJE! Ostao je još samo jedan dan da celoj Evropi pošaljemo poruku da su festivali na prostoru bivše Jugoslavije...
Green Velvet & Bellatrax – Dance Department (538) – 06-02-2010 Green Velvet & Bellatrax - Dance Department (538) - 06-02-2010 Download...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree