DELANO SMITH U KLUBU TUBE! (VIDEO)

Datum: 19 March 2013 by Party Clips

DJ Delano Smith, “mag” deep house zvuka i jedan od pionira Detroitske scene, verovatno i najcenjenije u istoriji elektronske muzike, gostuje u petak (22.03.) u klubu “The Tube“ sa početkom od 23h.

Delano je jedan od umetnika iz prvog talasa elektronske muzike i čak je bio štićenik legendarnog Ken Colliera, koji je u Detroitu radio kao DJ još krajem sedamdesetih i smatra se za jednog od “očeva” moderne elektronske muzike. Njegov zvuk se sada možda najbolje opisuje u spojnici “Deeptroit“, a smatra se za pravog majstora deep housea. Koliko je Delano Smith važan za elektronsku muziku u globalu dovoljno govori i to što velikani kao što su Derrick May i Jeff Mills imaju više nego visoko mišljenje o njemu. To se jako dobro ogleda u njihovim izjavama.

- Da nije bilo Delana sigurno ne bi bilo ni mene – rekao je jednom prilikom čuveni Derrick May.

Sa druge strane, ništa manje poznati Jeff Mills priznao je da mu je Smith jedan od mladalačkih uzora.

- Gledajući ga kako verti ploče vraća mi toliko sećanja i uspomena. Pre nego što sam poželeo da se bavim ovim poslom i da budem DJ, dolazio sam da ga slušam. Samo nek nastavi! – izjava je Millsa iz koje se može shvatiti i da je Smith jedan od razloga što se Jeff uopšte odlučio za ovaj poziv.

Za DJ pultom isto veče biće i dvojica Dušana – Lolić i sinonim za deep house u Srbiji, Kačarević. Ulaz je do 00.30 sati 200, a posle toga 400 dinara.

ADAM BEYER KONAČNO DOLAZI U KLUB TUBE Jedan od najboljih svetskih techno DJ-eva, legendarni Adam Beyer, dolazi 5. aprila u beogradski ...
Delano Smith – Favourite Things Vocal Edition 2010 (28-12-2010) // ...
Christian Smith – Live @ Wire09 (Tokyo,Japan) 29-08-09 Christian Smith - Live @ Wire09 (Tokyo,Japan) 29-08-09 Download 1 Download 2 Download 3...
Christian Smith – Essential Mix – 15-01-2010 Christian Smith - Essential Mix - 15-01-2010 Download...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree