EAST END DUBS U SOMBORU!

Datum: 10 April 2013 by Marko Petrović

East End Dubs je poznato i cenjeno ime londonske underground scene koje će nastupiti u klubu Stendhal u Somboru uz domaću podršku, miljenike somborske publike, Goya&Natasha, Micro SD i Tijana, i gosta iz Kanjže, Andy Locotoo. Druženje je zakazano za 5. maj u 22h.

Iako su sva njegova izdanja dostupna tek od prošle, 2012. godine, čovek koji stoji iza ovog projekta prisutan je na sceni mnogo duže od toga: 13 godina kao dj i 8 kao producent. Umešnost i znanje koje poseduje kada je dizajn zvuka u pitanju, veoma su očigledni: za kratko vreme uspeo je da stvori autentični i prepoznatljiv fazon, deep i dubby.

Njegovih 6 limited edition vinila podržani su od strane umetnika kao što su tINI, Hector, Subb-an, a sem za sopstveni lejbl, izdavao je za Act Natural, Dogmatic, Metroline Limited, kao i Tanzmannov Moon Harbour, čiji je odnedavno i punopravni član.

Ovog sve traženijeg i popularnijeg muzičara imaćete priliku da čujete u somborskom klubu Stendhal, zahvaljujući somborskom Touchradiju i organizaciji Strong&Deep iz Kanjiže.

05.maj 2013.
Club Stendhal, Sombor

Micro SD
Andy Locotoo&Tijana
EAST END DUBS (London, UK)
Goya&Natasha

Ulaz: 400 dinara

JAVI SAMPOL U KLUBU COMPRESSOR Somborska organizacija TouchRadio, koja je nedavno žiteljima svog grada dovela u goste odličnog...
POVRATAK FAR EAST RIDDIMA (AUDIO) Jedna od najvažnijih i nesumnjivo jedna od najslavnijih reggae kompozicija svih vremena, veliki...
Sei A – Darkroom Dubs on Proton Radio 02-09-2010 // ...
Silicone Soul – DarkRoom Dubs (Ibiza Global Radio) 15-12-2010 // ...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree