LOVE FEST – JAMES ZABIELA I NOIR NA GLAVNOJ BINI

Datum: 25 July 2012 by Party Clips

Lovefest, jedan od najpopularnijih muzičkih festivala u Srbiji, ove godine biće održan od 3. do 5. avgusta na letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji, a listu izvođača čine neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike.

Prve festivalske večeri na Tuborg main stageu muzičke zone nastupiće James Zabiela, jedan od najpopularnijih DJ-eva današnjice. Poznat po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trackovi, a Zabiela na Lovefest donosi energiju Ibice i letnje zabave.

Iste večeri pred publikom će nastupiti i nemački DJ Alex Niggemann i DJ Miloš Pavlović. Jedna od stvari koja Niggemanna na početku izdvaja je da je njegov stil teško definisati. Smatra da muzika zavisi od trenutka i time se vodi kada nastupa pred publikom. Na njegovoj plejlisti se nalazi sve, od tech housea do vokalne house muzike. Niggemann uvek ume da prepozna atmosferu u publici i muziku prilagodi upravo njima.

Drugi dan festivala, headliner na Tuborg main stageu muzičke zone biće poznati danski DJ Noir, a osim njega nastupiće Don’t i Kind of Man. Bez obzira na to da li putuje na neke od najboljih žurki na planeti ili producira numere koje dobijaju podršku DJ svetske elite, Noir (a.k.a. Rene Kristensen) ostaje jedan od cenjenijih i vrednijih izvođača u industriji elektronske muzike.

Poslednje festivalsko veče je kao i prethodnih godina posvećeno domaćoj muzičkoj sceni. Treći dan, na muzičkoj zoni nastupiće Darkwood Dub, Sinestezija, MVP i S.A.R.S.

Svi izvođači elektronske muzike koji su prošli konkurs “Mlade nade Lovefesta”, imaće priliku da nastupe na Tuborg main i Red Bull stageu.

James Zabiela – Live @ Volar |Hong Kong| 27-05-2009 James Zabiela - Live @ Volar |Hong Kong| 27-05-2009 Download 1 Download 2 Download 3...
James Zabiela – Creamfields Peru 2009 – 14-Nov-2009 James Zabiela - Creamfields Peru 2009 - 14-Nov-2009 Download...
James Zabiela – Proton Pack Live on Proton Radio – 22-June-2009 James Zabiela - Proton Pack Live on Proton Radio - 22-June-2009 Download 1...
POKLANJAMO ULAZNICE ZA LOVE FEST! Festival, na kome su zastupljeni različiti muzički pravci, pokrenuli su mladi ljudi iz Vrnjačke...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree