MELODIČNI DEEP HOUSE IZ UKRAJINE U KLUBU TUBE (AUDIO)

Datum: 17 April 2012 by Party Clips

Ukrajinski DJ i producent Vakula Karpenko, koji je jedan od najkvalitetnijih house & deep house izvođača u Istočnoj Evropi, nastupiće na žurci naziva ‘Burek label night’ u petak u klubu ‘Tube‘. Za gramofonima će biti i Pytzek iz Zagreba i ‘beogradski mag’ deep house Dušan Kačarević.

Vakula se proslavio svojom rezidenturom u poznatom klubu ‘Propaganda’ u Moskvi, gde je organizovao više nego uspešne žurke pod nazivom ‘Friday’s Voices’ uz podršku Nine Kravitz, sve popularnijeg imena u svetu deep house žanra. Njegova muzika se savršeno uklapa sa skorašnjim ponovnim buđenjem house scene.

Vakulini setovi imaju afro-američkog uticaja, ali njegov house je jednostavan i melodičan, vuče ka ukrajinskoj kulturi. S obzirom da je rođen u gradu Konotopu, zbog karakterističnog ličnog pečata, ova muzika naziva se i konotopski house, a ‘tjuberi’ će u petak imati prilike da je čuju u live setu.

Zagrevanje radi jedan od najboljih domaćih deep house izvođača, Dušan Kačarević. Za outro je zadužen Pytzek iz Zagreba. On u svojim setovima pokriva širok spektar žanrova, poput tech housea, housea i discoa, uz neizbežan lični pečat. Pytzek je počeo u klubu ‘Sirup’, jednom od najboljih malih klubova u hrvatskoj prestonici gde često gostuje i internacionalna DJ elita. Posle se ispostavilo da je ‘Sirup’ bio samo karta za gostovanja na Exitu, Londonu, Berlinu, Parizu, Budimpešti, Istanbulu, Minhenu, Beču, Milanu, Tuluzu i drugim evropskim gradovima.

Do 00:30h sati ulaz je slobodan, dok će se kasnije naplaćivati 300 dinara. Dan kasnije prekaljeni borci za disko pravdu i rezidenti kluba ‘Tube’ Peppe i Oysha će predstaviti svoj novi set, a ulaz se ne naplaćuje.

JVM ( Tribute to Dope Pop) by Vakula

Rezultati Ibiza DJ Awardsa 12. izdanje Ibiza DJ Awardsa održalo se 24. septembra u klubu Pacha (Ibiza). Ovaj događaj ujedno...
ONUR OZER, STEFFI & HOT SINCE 82 U KLUBU TUBE Zvezda labela “Cocoon” iza koga stoji čuveni Sven Vath, Onur Ozer, koga vezuju za underground...
DELANO SMITH U KLUBU TUBE! (VIDEO) DJ Delano Smith, “mag” deep house zvuka i jedan od pionira Detroitske scene, verovatno i najcenjenije...
In Deep We Trust – Audio Communication – May 2009 In Deep We Trust - Audio Communication - May 2009 Download 1...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree