O nama

Party Clips je jedinstveni portal u Srbiji, koji je osnovan 15. maja 2009. godine, sa namerom da u svojoj primarnoj oblasti (video klipovi) nudi kvalitetan i ažuran sadržaj alternativnih kulturnih dešavanja, ne zaobilazeći ni ostale forme izveštavanja i informisanja svojih korisnika, kroz podatke o aktuelnostima, recenzije, fotografije, kolumne, linkove, mogućnosti besplatnog preuzimanja materijala.

Prvi smo uveli mogućnost da na jednom portalu možete čitati, slušati i gledati. Svakodnevno možete pročitati recenzije albuma i singlova (electronic music, hip hop, reggae, rock), a kao što smo napomenuli i preslušati ili pogledati ono o čemu čitate, što našim posetiocima pruža maksimalnu informisanost iz sveta alternativne muzike.

Pružamo medijsku podršku agencijama i organizacijama koje spadaju u domen interesovanja naših posetilaca.

FESTIVALI

EXIT festival (Novi Sad), BITEF, Belgrade Design Week, Refract festival, Festival Ovo je moj grad, FEST 2010, Tuborg Green Beat, Dis-Patch festival, Becksperience, Soundlovers festival (Zrenjanin), Love Fest (Vrnjačka Banja), Happy Hill (Kruševac), Cinema City, Nisville Jazz Festival, Mikser festival, Jelen Pivo Live, Refresh festival (MNT), Heineken StarMuse, Belgrade Beer Festival, E-Tvrđava (Niš), Demo Fest (BIH), Belgrade Foam Fest, Trenchtown festival, Forest Vibe Sensation (Vrnjačka Banja), Nisomnia (Niš), Beograd svetlosti…

Tokom 2009-2012 godine posetili smo i izveštavali (video, tekst, fotografije) sa svih bitnijih dešavanja u zemlji i regionu; u proseku na našem portalu pojavljuje se nov video materijal jednom nedeljno. Naravno, broj video klipova je uslovljen brojem dešavanja u našoj zemlji i regionu, koji osciliraju iz godine u godinu.

Kontakt : office@partyclips.net

Za marketinšku saradnju kliknite OVDE.

REDAKCIJA

Glavni & odgovorni urednik
Miloš Radenković      office@partyclips.net

Urednici
Marko Petrović      marko@partyclips.net
Miloš Župac      paradox84@gmail.com

Video
Marko Petrović

Fotografija
Danica Aćimović
Marko Petrović

Web master & dizajn
Ivan Krstić / www.krcky.com

BiH urednik
Vesna Kerkez

Saradnici :
Goran Jaksi
Nenad Župac
Todor Hristov (Sofia)
Ela Urošević
Stevo Kecman
Marko Nikolić
Aleksandar Šćepanović
Milan Cakić

USLOVI KORIŠĆENJA

Hvala što ste posetili portal www.partyclips.net i tako iskazali interesovanje za naš projekat. Napominjemo da je sav materijal koji je postavljen u kategoriji Klipovi kao i u drugim kategorijama portala, postavljen kao autorski, te je kao takav zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima („Službeni list SCG“ br. 61/04). Prema tome, u slučaju da želite da reprodukujete deo materijala za bilo koje potrebe osim lične i privatne, molimo vas da nas najpre kontaktirate za odobrenje na adresu office@partyclips.net.

Unapred hvala na razumevanju,

Party Clips uredništvo