POKLANJAMO ULAZNICE ZA DUBIOZA KOLEKTIV @ GUN

Datum: 24 December 2010 by Party Clips

Dubioza kolektiv su 2003. godine osnovali bivši članovi grupe Gluho doba i Against Def Age, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović i sarajevskih Ornamenata, Brano Jakubović i Vedran Mujagić. Kasnije su se sastavu pridružili gitarista Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta i perkusionista Orhan Oha Maslo.

U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za gostovanje Dubioza Kolektiva u klubu Gun. Sve što je potrebno da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net a u subject maila ukucate DUBIOZA KOLEKTIV. Dobitnici ulaznica će biti obavešteni u povratnom mailu.

Dubioza kolektiv, jedan od najintereantnijih sastava sa prostora bivše Jugoslavije, za sedam godina su uspeli da steknu zavidnu bazu fanova širom Evrope, a saradnjom sa muzičarima iz raznih muzičkih okvira i najrazličitijih podneblja, kreirali su prepoznatljiv muzički stil.

Četvrti studijski album Dubioza Kolektiva “5 do 12? snimljen je u Sarajevu pod producentskom palicom Brane Jakubovića, a donosi gostovanja frontmena Plavog orkestra Saše Lošića – Loše i makedonskog benda Superhiks. Dosad su nastupali na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Holandiji, a u četvrtak će izdanje “5 do 12? promovisati i u Beogradu.

Zbog velikog interesovanja beogradske publike, Dubioza kolektiv će održati dva koncerta u Gun Clubu – u subotu 25. i nedelju 26. decembra.

Karte mogu da se kupe po ceni od 900 dinara u pretprodaji, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta.

(Pretprodaja karata u kafeu Šikarica, Skadarska 22)

DUBIOZA KOLEKTIV U BEOGRADU! (AUDIO) Dubioza kolektiv su 2003. godine osnovali bivši članovi grupe Gluho doba i Against Def Age, Adis...
MARKO MARKOVIĆ SPECIJALNI GOST DUBIOZA KOLEKTIVA (VIDEO) Posle sjajnog koncerta na otvaranju Taksirat festivala pre dvadeset dana u Skoplju, ovogodišnji dobitnici...
POKLANJAMO ULAZNICE ZA CONCRETE DJz @ GUN CLUB CONCRETE Djz su tehno kolektiv prisutan na beogradskoj sceni od 2003. godine od kada redovno nastupaju...
DUBIOZA KOLEKTIV @ MMF 2 | KRUŠEVAC 28-07-2011 ...

Postavi komentar

Spam Protection by WP-SpamFree